Ανάπτυξη και κερδοφορία

Διαθέτουμε τη βαθιά γνώση της ελληνικής αγοράς με παρουσία 35χρόνων στην παραγωγή προϊόντων ζύμης και τη χονδρική πώληση σφολιατοειδών και αρτοσκευασμάτων. Εάν είστε σε φάση διερεύνησης της αγοράς για νόστιμα και προϊόντα ζύμης χονδρικής, έχετε έρθει στο σωστό μέρος!

Είμαστε περήφανοι που χρησιμοποιούμε μόνο τις καλύτερες πρώτες ύλες για να δημιουργήσουμε λαχταριστές λιχουδιές που σίγουρα θα ευχαριστήσουν τους πελάτες σας. Είτε ψάχνετε για αρτοσκευάσματα ιδανικά για κάθε είδους σάντουιτς, είτε τυρόπιτες, κρουασάν, κουλούρια, χωριάτικες πίτες, πεϊνιρλί και άλλα πολλά, έχουμε κάτι που ταιριάζει σε κάθε γούστο.

Οι έμπειροι τεχνίτες μας είναι παθιασμένοι με αυτό που κάνουν και προσέχουν πολύ στη δημιουργία κάθε είδους προϊόντος μας. Με βάση την ιστορία μας, γνωρίζουμε ότι όταν πρόκειται για προϊόντα ζύμης, η ποιότητα είναι υψίστης σημασίας. Γι’ αυτό χρησιμοποιούμε μόνο τα πιο φρέσκα υλικά και προσέχουμε πολύ να διασφαλίσουμε ότι κάθε προϊόν είναι τέλειο πριν φύγει από εμάς.

Αν ψάχνετε για μια εταιρία που μπορεί να προσφέρει νόστιμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα μην ψάχνετε άλλον από εμάς! Προμηθεύουμε την επιχείρησή σας με κάθε είδους προϊόντα ζύμης,  που καλύπτουν τις ανάγκες σας.

Επιχειρηματίες και λάτρεις των παραδοσιακών γεύσεων, παραδίδουμε στο κατάστημά σας με συνέπεια σε χρόνο και ποιότητα τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει από εμάς. Είμαστε δημιουργικοί, ευέλικτοι και πάνω απ’ όλα διαθέσιμοι για να σας βοηθήσουμε στην ευρύτερη ανάπτυξη των προϊόντων και της επιχείρησής σας.

Σας προσφέρουμε

  • Μεγάλη ποικιλία προϊόντων που φτιάχνονται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής
  • Premium προϊόντα με πιστοποίηση ISO 22000
  • Παράδοση στην πόρτα σας για την Αττική
  • Κατάλληλη εκπαίδευση και τεχνογνωσία

Ας μιλήσουμε!

Έχουμε τις εγκαταστάσεις και την ικανότητα να αναλάβουμε μεγάλες παραγγελίες σφολιατοειδών και αρτοσκευασμάτων.

Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε σχολεία, επιχειρήσεις franchise, ξενοδοχεία, catering, σούπερ μάρκετ, αεροπορικές εταιρίες και όλους τους ενδιάμεσους αντιπροσώπους.