Χονδρική πώληση σφολιατοειδών & αρτοσκευασμάτων

Η ΦΕΛΛΑΧΙΔΗΣ ΑΒΕΕ με την παραγωγή και χονδρική πώληση σφολιατοειδών & αρτοσκευασμάτων συνεχίζει να είναι μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρίες κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης.

Η εταιρεία, ως παραγωγός και προμηθευτής προϊόντων ζύμης, προσφέρει με συνέπεια ποιοτικές γεύσεις και καινοτόμα προϊόντα. Η διασφάλιση της ποιότητας και της σταθερότητας των προϊόντων είναι κύριο μέλημα της, εφαρμόζοντας κατά την παραγωγή τους πιστοποιημένα συστήματα διαχείρισης. 

Η εταιρία ΦΕΛΛΑΧΙΔΗΣ φέρει μία ιστορία 35χρόνων επιτυχημένης πορείας στο χώρο της ζύμης με βασικές αξίες στις οποίες είναι στηριγμένη η εταιρική κουλτούρα και η στρατηγική της όλα αυτά τα χρόνια: Οικογένεια, Παράδοση, Γνώση, Σεβασμός, Ομαδικότητα και Δημιουργία.

«Στην ΦΕΛΛΑΧΙΔΗΣ συνεχίζουμε την οικογενειακή παράδοση στην αρτοποιία με μεράκι και αγάπη»

Παράγουμε καθημερινά για την αρτοποιία και την εστίαση κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης μοναδικής γεύσης και ποιότητας. Προσφέρουμε σε χονδρική μια μεγάλη ποικιλία από ψωμιά και σφολιατοειδή για να καλύψουμε τις ανάγκες όλων των επαγγελματιών και των πελατών τους.

Όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται με τα καλύτερα υλικά τα οποία επιλέγονται μετά από αυστηρούς ελέγχους.

Αν το θέλεις, μπορούμε να το κάνουμε.

Ας μιλήσουμε…

Έχουμε τις εγκαταστάσεις και την τεχνογνωσία να αναλάβουμε μεγάλες συνεργασίες παροχής αρτοσκευασμάτων & σφολιατοειδών.

Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε σχολεία, επιχειρήσεις εστίασης, franchises, ξενοδοχεία, catering, σούπερ μάρκετ, αεροπορικές εταιρίες.

Ανεξάρτητα από το είδος της επιχείρησης που διευθύνετε, είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε. Εξυπηρετούμε κάθε είδους πελάτες, είτε έρχονται σε εμάς μέσω διανομέων τροφίμων είτε ως άμεσοι πελάτες του κλάδου, με τα δικά τους δίκτυα διανομής.

Τα premium προϊόντα μας κατασκευάζονται καθημερινά και παραδίδονται σε κατεψυγμένη μορφή. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να περιηγηθείτε στη γκάμα μας καθώς νέα προϊόντα και γεύσεις θα προστίθενται τακτικά.

Περισσότερες εικόνες από τη γκάμα των προϊόντων μας μπορείτε επίσης, να δείτε στους λογαριασμούς μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο facebook και στο instagram.

Πώς να γίνεις πελάτης χονδρικής

Για να γίνετε πελάτης χονδρικής και να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα προϊόντων και στις τιμές μας, επικοινωνήστε με την εταιρεία μας πηγαίνοντας στη σελίδα Επικοινωνία. Ένας από τους συνεργάτες μας θα αναλάβει να σας εξυπηρετήσει άμεσα.