Σφολιατοειδή χονδρική διάθεση – Εργαστήριο σφολιατοειδών

Τα σφολιατοειδή σε χονδρική διάθεση της εταιρείας Φελλαχίδης ΑΒΕΕ παράγονται με τα πιο αγνά υλικά  με γνώμονα το καλύτερο γαστρονομικό τελικό αποτέλεσμα. 

Διαθέτουμε τα σφολιατοειδή προϊόντα μας σε καφετέριες, φούρνους, αναψυκτήρια, catering, καταστήματα εστίασης και franchise.

Τα premium προϊόντα ζύμης της Φελλαχίδης ΑΒΕΕ κατασκευάζονται καθημερινά και παραδίδονται σε κατεψυγμένη μορφή. 

Κρουασάν Χονδρική

Με ναυαρχίδα μας στη χονδρική τα αυθεντικά γαλλικά κρουασάν – συνταγή που οφείλουμε στη φιλομάθεια και το επιχειρηματικό δαιμόνιο του Ανδρέα Φελλαχίδη ιδρυτή της Φελλαχίδης ΑΒΕΕ – προμηθεύουμε την ελληνική αγορά με προϊόντα υψηλής γευστικής εμπειρίας και απαράμιλλης ποιότητας.

Η Φελλαχίδης ΑΒΕΕ αποτελεί πρότυπο εργαστήριο σφολιατοειδών στην Αθήνα.

Στο εργαστήριο σφολιατοειδών της Φελλαχίδης ΑΒΕΕ καθημερινά ετοιμάζονται πίτες και κρουασάν που καλύπτουν κάθε γευστική απαίτηση. Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας, σε σφολιατοειδή, μπορεί να καλύψει επάξια τις απαιτήσεις των πελατών για κάθε επιχείρηση εστίασης.

Πιο συγκεκριμένα προμηθεύσουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις εστίασης με άριστης ποιότητας σφολιατοειδή προϊόντα όπως: κρουασάν, χωριάτικες πίτες, πιτάκια με τυρί, λουκάνικο, σπανάκι, μπουγάτσα με κρέμα, τυρόπιτες, σπανακοτυρόπιτες, σπανακόπιτες νηστίσιμες, πρασόπιτα και άλλα.

Αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι εφαρμόζονται σε όλα τα στάδια της παραγωγής και διάθεσης των προϊόντων μας.  Τηρούμε αυστηρά τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας τόσο στην παραγωγική διαδικασία όσο και στα στάδια αποθήκευσης αλλά και διακίνησης των προϊόντων μας.

Για την παραγωγή των προϊόντων μας χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Οι εργαζόμενοί μας εκπαιδεύονται τακτικά σε θέματα ασφάλειας παραγωγής τροφίμων. Η εταιρία μας ενημερώνεται σε θέματα τεχνογνωσίας εντός και εκτός Ελλάδας, έτσι ώστε να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας ότι πιο καινούργιο και καινοτόμο υπάρχει.

Χονδρικό εμπόριο προϊόντων ζύμης

Η διανομή των σφολιατοειδών προϊόντων μας γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Με συνέπεια στους χρόνους παράδοσης αναλαμβάνουμε την τροφοδοσία καταστημάτων μαζικής εστίασης, ξενοδοχείων, εστιατορίων, κατασκηνώσεων, νοσοκομείων, γηροκομείων, κυλικείων, παιδικών σταθμών και σχολείων, εργοστασίων για την τροφοδοσία προσωπικού κ.α.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να περιηγηθείτε στη γκάμα των προϊόντων μας καθώς νέα προϊόντα και γεύσεις θα προστίθενται τακτικά.

Περισσότερες εικόνες από τη γκάμα των προϊόντων μας μπορείτε επίσης, να δείτε στους λογαριασμούς μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook και instagram.

Για να γίνετε πελάτης χονδρικής και να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα προϊόντων και στις τιμές μας, επικοινωνήστε με την εταιρεία μας πηγαίνοντας στη σελίδα Επικοινωνία. Ένας από τους συνεργάτες μας θα αναλάβει να σας εξυπηρετήσει άμεσα.